بررسی تأثیر حالت‌های مختلف ترکیب هوای گرم و پرتوهای فروسرخ بر خشک کردن زردآلو

منصوره مظفری؛ حسین غفاری ستوبادی؛ حمیدرضا گازر؛ جابر سلیمانی

دوره 24، شماره 85 ، خرداد 1402، ، صفحه 57-74

https://doi.org/10.22092/amsr.2024.363663.1462

چکیده
  خشک کردن با هوای گرم متداول‌ترین روش برای محصولات کشاورزی است که زمان‌بر است و مصرف انرژی بالایی دارد. به دلیل خشک شدن سریع سطح محصول در روش خشک کردن همرفتی، توزیع و انتقال حرارت و رطوبت در داخل محصول نسبتاً غیریکنواخت است. در میوه‌هایی مانند زردآلو پوشش مومی موجود روی پوست میوه اثر کنترل‌کننده و بازدارنده‌ای در فرایند خشک کردن ...  بیشتر